Schoolreisjes en schoolactiviteiten

Deze regeling is alleen voor kinderen op de middelbare school.   

Met klasgenoten naar een pretpark of een museum? De meeste kinderen willen meedoen aan dit soort activiteiten. Maar soms is dat financieel lastig. Met het Kindpakket Goeree-Overflakkee kan dat.
 
Voor wie?
Voor kinderen tot en met 17 jaar op het middelbaar onderwijs.        
 
Wat houdt het in?

Voor kinderen wordt er vanuit school van alles georganiseerd. Bijvoorbeeld schoolreisjes of bezoek aan musea. Met deze regeling kan uw kind hier gewoon aan meedoen.  
 
Vergoeding

De gemeente betaalt de vergoeding direct aan de school. Het maximale bedrag dat vergoed wordt is € 250,-.
Heeft uw kind recht op deze regeling? Bekijk dan of de school van uw kind aanbieder is. Dit ziet u bij het aanbod. Staat de school van uw kind erbij? Dan kunt u via de website van het Kindpakket de schoolactiviteiten boeken.
 
Hoe vaak kan ik deze regeling gebruiken?
Als uw kind op de middelbare school zit kunt u elk jaar opnieuw gebruik maken van deze regeling.
 
Let op, dit is een Extra regeling. Dat betekent dat u een extra bewijsstuk (bijvoorbeeld een plaatsingsbrief van de school) nodig hebt om deze regeling te kunnen gebruiken. Deze regeling moet u apart aanvragen via 'Mijn kindpakket' en 'Extra regelingen'.

Om de Extra regeling aan te vragen, logt u in op uw persoonlijke omgeving.
Kies bij ‘Mijn Kindpakket’ voor de optie ‘Extra regelingen aanvragen’.

 

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.