Leuke dingen en acties

 

Het Kindpakket kan uw kind ook gebruiken voor leuke dingen, acties of activiteiten. Lokale ondernemers en verenigingen bieden bijvoorbeeld korting op producten of diensten aan.  

 

Voor wie?
Voor kinderen van 0 tot 18 jaar.    


Aanbod
Winkeliers, verenigingen en instanties bieden leuke producten, goodies en diensten aan. Vaak met mooie kortingen of soms zelfs gratis! Het aanbod wordt steeds uitgebreid.

Bekijk hier direct het actuele aanbod.


Hoe werkt het?
Deze regeling werkt anders dan de andere regelingen. Bij het aanbod kiest u een product of dienst. De bevestigingsmail die u na de bestelling ontvangt, neemt u mee naar de aanbieder. Deze bevestigingsmail geeft recht op de korting, de actie of het gratis artikel.Het is mogelijk dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. 

 

Verjaardagsbox Stichting Jarige Job

Een andere bijzondere 'regeling' is de verjaardagsbox van Stichting Jarige Job.

In de gratis verjaardagsbox (met een waarde van € 35,-) zit alles voor een leuke verjaardag! Bijvoorbeeld versiering, traktaties, wat lekkers voor thuis en natuurlijk een cadeautje. U bestelt de verjaardagsbox via de website van de stichting hieronder of boekt hem via uw persoonlijke omgeving zodat wij hem voor u kunnen afhandelen. LET OP: de aanvraag moet 8 weken voor de verjaardag gedaan zijn!!

 

 

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Jarige Job