Wat zit er in het Kindpakket?

Lekker sporten of je huiswerk maken achter de computer, mee op schoolreisje of een nieuwe jas. Het lijkt allemaal heel normaal. Voor kinderen uit gezinnen met een lager inkomen is dit echter niet vanzelfsprekend. Met het Kindpakket krijgen deze kinderen toch de kans om mee te doen. In het Kindpakket zitten allerlei leuke en nuttige spullen en activiteiten. Denk aan: een bijdrage voor schoolreisjes en activiteiten, digitale leermiddelen, sport en kleding. Ook zijn er ‘leuke dingen en acties’ met korting op producten of diensten. Kijk voor meer informatie op de website bij ‘Regelingen’.

Wat is het Kindpakket Goeree-Overflakkee?
De gemeente Goeree-Overflakkee helpt gezinnen met een laag inkomen met het Kindpakket. Het Kindpakket is een verzameling van verschillende regelingen die ervoor zorgen dat elk kind mee kan doen in de maatschappij. Lokale winkels, hulporganisaties, stichtingen, scholen en (sport)verenigingen hebben daarin een belangrijke rol.

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.