Voorbeelden van aanbiedingen

Inwoners van Goeree-Overflakkee die gebruik mogen maken van het Kindpakket omdat zij tot de doelgroep behoren kunnen bestellen via een soort van webshop. Hierin zien zij, als is ingelogd, alle beschikbare aanbiedingen.

Nadat de klant een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst ("een boeking plaatsen") wordt de aanbieder geïnformeerd en indien gewenst de boeking geaccepteerd. Het bijbehorende bedrag wordt uitbetaald aan de aanbieder. Er zijn verschillende mogelijkheden om een aanbieding te plaatsen, onderstaand vindt u een aantal voorbeelden.

Ik ben een sportvereniging

 • Uw aanbieding kan zijn het Jeugdlidmaatschap voor het verenigingsjaar met als startdatum het begin van het verenigingsjaar of (sport)seizoen tegen de normale contributie. U kunt eventueel meerdere aanbiedingen maken als de contributie voor jeugdleden in verschillende leeftijdsgroepen verschillend is.
 • Uw aanbieding kan ook zijn clubkleding voor jeugdleden bijvoorbeeld eenmaal per seizoen tegen de normale prijs.

Ik ben een muziekvereniging of geef muziekles

 • Uw aanbieding kan zijn het Jeugdlidmaatschap van de vereniging tegen de normale contributie eventueel aangevuld met het beschikbaar stellen van een instrument gedurende een bepaalde periode.
 • Uw aanbieding kan zijn een aantal lessen (per periode) tegen het normale tarief, eventueel kunt u meerdere aanbiedingen maken voor één of meerdere lessen per week.

Ik ben een basisschool of middelbare school

 • Uw aanbiedingen kunnen bestaan uit de verschillende activiteiten die binnen het Kindpakket vergoed worden. Dat zijn onder andere deelname aan schoolreisjes, schoolkampen, museumbezoek etc.
 • Verschillende schoolkosten zoals ouderbijdrage, kluisje, schooltassen en sommige leermiddelen kunnen vergoed worden als u deze opvoert als aanbieding.
 • Er zijn aanbiedingen van andere aanbieders waar de school een rol in speelt omdat een bewijs van inschrijving als bewijsstuk noodzakelijk is. Dat geldt onder andere voor middelbare scholieren voor de fietsregeling, het openbaar vervoer of de aanschaf van digitale leermiddelen.

Ik ben een ondernemer

 • Uw aanbieding kan bijvoorbeeld zijn een fiets om naar de middelbare school te kunnen tegen een prijs die past binnen de vergoeding. Uiteraard kunt u ook geschikte tweedehands fietsen aanbieden, dan maakt u de aanbieding eenmalig. Zo'n aanbieding verdwijnt uit de webshop als hij gebruikt is.
 • Uw aanbieding kan zijn kleding (bijvoorbeeld een zomer- of winterjas) die vanuit het Kindpakket vergoed wordt. Omdat kleding veelal lastig aan te bieden is qua maat en uitvoering is een goede optie ook om een kledingbon met een vaste waarde aan te bieden die bij aankoop ingewisseld kan worden.

Er zijn nog veel andere mogelijkheden te bedenken voor aanbiedingen die vanuit het Kindpakket Goeree-Overflakkee vergoed kunnen worden. Als u vragen heeft of assistentie wilt bij het opvoeren van uw aanbiedingen aarzel niet contact met ons op te nemen. Dat kan op verschillende manieren:

 1. Via het Sociaal Meldpunt op telefoonnummer 14 0187 (keuze 1).
 2. Via e-mail goeree-overflakkee@mijnkindpakket.nl
 3. Via deze website met de optie Contact.
 4. Via de Berichtenoptie van uw persoonlijke omgeving als u al aangemeld bent.

 

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.