Spelregels voor aanbieders

Als aanbieder gelden er wel enkele spelregels. Deze vindt u hieronder.

  • Alle inschrijvingen van potentiële aanbieders worden zorgvuldig gecontroleerd en getoetst door onze medewerkers. U ontvangt binnen vier weken per e-mail een bevestiging of afwijzing.
  • Gemeente Goeree-Overflakkee maakt bij een goedgekeurde boeking door een gebruiker van het Kindpakket het verschuldigde bedrag over op uw rekening. Betalingen vinden één keer in de week plaats. 
  • Aanbieders hebben hun eigen digitale omgeving binnen het Kindpakket Goeree-Overflakkee waar alle administratieve handelingen gedaan kunnen worden en hun eigen pagina op de website van Kindpakket Goeree-Overflakkee waarop zij de organisatie en het actuele aanbod presenteren.
  • Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het vullen en actueel houden van bovengenoemde informatie via hun digitale omgeving. Het Sociaal Meldpunt behoudt zich het recht voor om ongepaste content te redigeren of te verwijderen.
  • Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van een bestelling door een gebruiker van het Kindpakket, voor deze aan de gebruiker mee te geven. Gebruikers ontvangen een bevestigingsmail met een code, die gematcht kan worden met de code die u als aanbieder ontvangt. Productuitgifte zou alleen plaats moeten vinden bij een juiste match tussen de codes.

     

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.