Zwemvereniging ZV de Schotejil - gevorderde

1 jaar lidmaatschap voor zwemclub de Schotejil voor gevorderde zwemmers.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over De Schotejil

ZC “De Schotejil” is opgericht op 1 maart 1972 en is gevestigd in Middelharnis. Het thuisbad van de vereniging is het zwembad in sportcomplex “De Staver” te Sommelsdijk. De vereniging is aangesloten bij de KNZB en ingedeeld in de Regio West van de KNZB. De vereniging stelt zich ten doel: ‘het bevorderen van de zwemsport in de ruimste zin’.

Extra instructie

Lidmaatschap ZC de Schotejil - voor gevorderde zwemmers Onze vereniging: ZC “De Schotejil” is opgericht op 1 maart 1972 en is gevestigd in Middelharnis. Het thuisbad van de vereniging is het zwembad in sportcomplex “De Staver” te Sommelsdijk. De vereniging is aangesloten bij de KNZB en ingedeeld in de Regio West van de KNZB. De vereniging stelt zich ten doel: ‘het bevorderen van de zwemsport in de ruimste zin’. Maar er wordt wel van uitgegaan dat er interesse is om uiteindelijk wedstrijden te zwemmen.

De Schotejil

Voorwaarden aanbieding

  • 7 tot 14 jaar
  • € 426,00
    Dit is een maximale variabele prijs. Prijs wordt door de aanbieder later vastgesteld.

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.