1 seizoen HCGO Hockey Junioren O12 (10-11 Jaar)

Achttal-en elftalhockey

HCGO is er voor iedereen op Goeree Overflakkee en daarbuiten. Zodra je vijf bent, kun je meedoen en wij hanteren (nog) geen wachtlijsten. Voor meer informatie kun je mailen naar info@hcgo.nl (algemene informatie) of ledenadministratie@hcgo.nl (informatie m.b.t. lidmaatschap). Wij beantwoorden graag alle vragen!

Proeftrainingen
Om met de gratis proeflessen mee te kunnen doen, dien je jezelf eerst aan te melden via deze site bij 'aanmelden'. Hierdoor ben je meeverzekerd mocht er onverhoopt iets gebeuren. HCGO geeft een stick te leen, wel dien je zelf voor een gebitsbeschermer (bitje) en scheenbeschermers te zorgen. Bitjes zijn ook tegen betaling verkrijgbaar aan de bar van ons clubhuis. Na de twee proeftrainingen ontvang je een mail waarmee je je proeflidmaatschap om kunt zetten in een definitief lidmaatschap of het proeflidmaatschap per direct kunt beëindigen.

Hockey is een teamsport
Kinderen leren spelenderwijs om samen te werken in het hockeyveld. In je eentje kan je geen wedstrijd winnen, met elkaar wel. Teambuilding, sportiviteit en respect spelen daarbij een zeer belangrijke rol. Een trainer en coach zijn voorbeeldfiguren die deze begrippen moeten uitdragen. Tenslotte staan de kinderen wekelijks op het hockeyveld om te ‘leren’ en zich steeds verder te ontwikkelen op sportief en sociaal niveau.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over HCGO

Sinds de (her)oprichting van Hockey Club Goeree Overflakkee (HCGO) in 2012 heeft onze club zich ontwikkeld tot een hockeyvereniging voor jong en oud waar spelplezier en sportiviteit hoog in het vaandel staan. HCGO beschikt verder over een professionele accommodatie op sportpark "de Pallandt" in Middelharnis. Alle leeftijden zijn welkom om te komen hockeyen, zowel jongens als meisjes.

Naast de contributie die u betaalt om lid te zijn van de vereniging en daardoor aangesloten bent bij de KNHB, zijn er de kosten voor een ‘hockeyuitrusting’. Een exacte indicatie is hiervoor niet te geven, aangezien ieder merk zijn eigen prijsklasse hanteert. Noodzakelijk voor de trainingen en wedstrijden zijn een stick, scheenbeschermers, gebitsbeschermer, trainingsoutfit, kunstgrasschoenen en het clubtenue (shirt, korte broek/ rokje en sokken) Voor de aanschaf van clubkleding, hockeyschoenen en sticks zijn er 2e hands mogelijkheden via onze Club.

HCGO

Voorwaarden aanbieding

  • 10 tot 11 jaar
  • € 242,00

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.