Moderne damesfiets Altec Walesa

In diverse kleuren en ook kleine framematen OP BESTELLING leverbaar; Drie versnellingen en handremmen, inclusief verlichting en slot. Voor kindpakket scherpe prijs, waarbij wij als extra nog leveren: snelbinders, gratis montage en twee gratis servicebeurten. Naast de fietsen die u hier bij Kindpakket vindt, kunnen wij nog diverse andere fietsen via Kindpakket leveren. Kom eerst bij ons kiezen. Daarna zetten wij de gekozen fiets op Kindpakket en kunt u de fiets op deze website bestellen. Maak een afspraak bij de Fietsenschuur via 0644266070. KOOP BIJ DE MAN DIE HET OOK MAKEN KAN.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over De Fietsenschuur

De Fietsenschuur is een kleine fietsenzaak met veel persoonlijke service. Wij leveren alleen goede kwaliteit nieuwe fietsen en gecontroleerde gebruikte fietsen. Ons bezoekadres is Van Gorcumstraat 13, 3245 BE Sommelsdijk. (zwarte schuur). WIJ ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND. Bel dus vooraf even 0644266070. U kunt eventueel ook 's avonds terecht. Tevens het adres voor alle fietsreparaties tegen aantrekkelijke prijzen. Nieuwe fietsen die via Kindpakket besteld worden, brengen wij gratis bij u thuis op heel Goeree-Overflakkee. Bel of mail gerust voor informatie. Mocht u bij Kindpakket niet vinden wat u zoekt, kijk dan op www.fietsenschuur.net. Vindt u daar een fiets die u via Kindpakket wilt aanschaffen, bel ons dan. Dan maken wij er een aanbieding via Kindpakket van. Bel of mail gerust voor informatie: 0644266070,fietsenschuur@gmail.com. Dat geldt ook voor alle fietsen via Fietsindoos.nl. Voor Kindpakket maken wij de fietsen van fietsindoos gratis rijklaar voor u.

De Fietsenschuur

Voorwaarden aanbieding

  • 10 tot 18 jaar

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.