Inschrijving peuter en kleutergym half jaar

Inschrijving en half jaar lidmaatschap peuter- of kleutergym.
De lessen zijn voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Onder begeleiding van gediplomeerde jufs leren de kinderen de basisvormen van bewegen zoals rollen, duikelen, rennen, kruipen, werpen, vangen, springen en nog veel meer.

De lessen zijn op woensdag van 16.00 tot 16.45 uur voor de peuters (3 en 4 jaar) en van 16.45 tot 17.45 uur voor de kleuters (5 jaar) in de Staver.

Kijk op https://www.turn2move.nl/nl/lestijden/peuter.html

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Turn2Move (Turnen/gym)

Turn2Move is een jonge turnclub in Middelharnis en Sommelsdijk waar de kwaliteit van de gymlessen voorop staat. Dit proberen we te bereiken door alleen te werken met gediplomeerde hoofdleiding en gediplomeerde assistenten. Bij alle lessen is het uitgangspunt dat de (ongeveer 200) kinderen op een veilige manier veel leren, veel plezier hebben en actief bezig zijn. Kijk ook op https://www.turn2move.nl

Turn2Move (Turnen/gym)

Voorwaarden aanbieding

  • 3 tot 6 jaar
  • € 129,50

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.