Jaarlijks lidmaatschap (zonder kledingbijdrage)

Lidmaatschap voor de wedstrijdgroep, zonder kledingbijdrage.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Twirlvereniging Vivace

Welkom bij twirlvereniging Vivace! De vereniging verzorgt al geruim 30 jaar voor sport en ontspanning voor kinderen en jongeren. Vanaf 3,5 jaar mag iedereen lid worden van onze vereniging. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom.

Nieuwe leden zonder enige twirlervaring komen in onze opleidingsgroep. Hier leer je de basistechnieken van het twirlen, marsen en krijg je een show aangeleerd in het kader van kidstwirl. Heb je al wel ervaring? Dan kijken we op basis van je niveau en leeftijd in welke groep je komt.
De trainingen vinden op dinsdagavond plaats vanaf 18:30 uur. Naast de verschillende groepen bieden wij ook de mogelijkheid tot solo onderdelen. Dit kan binnen verschillende categorie├źn. Ook de solo trainingen vinden plaats op dinsdagavond in de Grutterswei.

Twirlvereniging Vivace

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 18 jaar
  • € 180,00

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.