Vrijwillige ouderbijdrage 3 kinderen

Vrijwillige ouderbijdrage wanneer het gezin bestaat uit drie schoolgaande kinderen op Daltonschool de Vliegers. Per kind moet de ouderbijdrage worden voldaan.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Daltonschool de Vliegers

Wij zijn een basisschool waar elk kind als uniek wordt gezien met eigen kwaliteiten en waar het kind goed wordt voorbereid op het vervolgonderwijs en de verdere toekomst.
Wij zijn een Daltonschool en de vijf Daltonpijlers staan bij ons hoog in het vaandel. Deze zijn zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerken, effectifWij zijn een basisschool waar elk kind als uniek wordt gezien met eigen kwaliteiten en waar het kind goed wordt voorbereid op het vervolgonderwijs en de verdere toekomst.
Wij zijn een Daltonschool en de drie Daltonpijlers staan bij ons hoog in het vaandel. Deze zijn zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie.

Daltonschool de Vliegers

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 13 jaar
  • € 83,33

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.