Instrumentale lessen (30 min per 14 dgn) met lidmaatschap Muziekvereniging.

Wanneer er een combinatie gemaakt wordt van lessen bij het Muziekgebouw met daarbij het lidmaatschap van een fanfare of harmonie orkest dan zijn lessen mogelijk op de instrumenten:
saxofoon, bugel/trompet, trombone, euphonium en slagwerk.

Hiervoor krijgt de leerling een instrument in bruikleen van de vereniging om de lessen bij het Muziekgebouw te kunnen volgen. De kosten van het lidmaatschap van een fanfare of harmonie orkest verschillen per vereniging en kunnen vaak ook via het Kindpakket geboekt worden.

De lessen zijn 30 minuten per 14 dagen voor het schooljaar 2022/2023 vanaf april 2023.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over St. Muziekgebouw Goeree-Overflakkee

Muziekgebouw GO is de grootste muziekeducatieaanbieder van Goeree-Overflakkee. Het is onze missie om alle inwoners van jong tot oud de mogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Met onze lessen en vele samenspeelmogelijkheden bereiken we duizenden leerlingen per jaar. Op de muziekschool zelf, maar vooral op basis- en middelbare scholen.

St. Muziekgebouw Goeree-Overflakkee

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 18 jaar
  • € 57,00

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.