Nieuwe meisjesfiets 26 inch

Fraaie transportfiets Load (9-14 jaar) met 3 versnellingen en terugtraprem. 26 inch! Natuurlijk met goede verlichting en slot. Ook in andere kleuren leverbaar. Adviesprijs is € 439, bij ons voor € 399, met gratis achterdrager en rotan mand voorop. Moet besteld worden.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over De Fietsenschuur

De Fietsenschuur is een kleine fietsenzaak met veel persoonlijke service. Wij leveren alleen goede kwaliteit nieuwe fietsen en gecontroleerde gebruikte fietsen. Ons bezoekadres is Van Gorcumstraat 13, 3245 BE Sommelsdijk. (zwarte schuur). WIJ ZIJN ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND. Bel dus vooraf even 0644266070. U kunt eventueel ook 's avonds terecht. Tevens het adres voor alle fietsreparaties tegen aantrekkelijke prijzen. Nieuwe fietsen die via Kindpakket besteld worden, brengen wij gratis bij u thuis op heel Goeree-Overflakkee. Bel of mail gerust voor informatie. Mocht u bij Kindpakket niet vinden wat u zoekt, kijk dan op www.fietsenschuur.net. Vindt u daar een fiets die u via Kindpakket wilt aanschaffen, bel ons dan. Dan maken wij er een aanbieding via Kindpakket van. Bel of mail gerust voor informatie: 0644266070,fietsenschuur@gmail.com. Dat geldt ook voor alle fietsen via Fietsindoos.nl. Voor Kindpakket maken wij de fietsen van fietsindoos gratis rijklaar voor u.

De Fietsenschuur

Voorwaarden aanbieding

  • 9 tot 14 jaar

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.