Lidmaatschap Instroomgroep bij Zwemvereniging De Gooye (6 maanden)

Z.V. de Gooye is een gezellige zwemvereniging uit Dirksland. Binnen de vereniging zijn zo’n 120 zwemmers actief. De zwemvereniging is opgericht in 1975 en is dus al ruim 40 jaar actief.

Onze trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in het zwembad in Sportcomplex de Gooye. Wij beschikken over een 4-banen bad.

Wil je proefdraaien op onze zwemvereniging? Kom dan eens kijken op dinsdag- of donderdagavond in het zwembad vanaf 19:15 uur of mail naar trainer@zvdegooye.nl.

Let op: Dit betreft een lidmaatschap voor 6 maanden. Na afloop dient u opnieuw dit lidmaatschap aan te vragen via het kindpakket.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Zwemvereniging De Gooye

Z.V. de Gooye is een gezellige zwemvereniging uit Dirksland. Binnen de vereniging zijn zo’n 120 zwemmers actief. De zwemvereniging is opgericht in 1975 en is dus al ruim 40 jaar actief.

Onze trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in het zwembad in Sportcomplex de Gooye. Wij beschikken over een 4-banen bad. Het adres van het sportcomplex is:

Hondsgalgweg 1
3247 XW, Dirksland

Meer informatie over de zwemvereniging? Bekijk onze website: www.zvdegooye.nl

Extra instructie

Dit is een aanbieding voor een halfjaar, na afloop moet u een nieuwe aanvraag indienen, of u gaat zelf het lidmaatschap (maandelijks) betalen.

Zwemvereniging De Gooye

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 14 jaar
  • € 135,00

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.