Sportieve jongensfiets met versnellingen en handremmen

Nieuwe fiets van het merk RockMachine. Drie versnellingen, handremmen, goede verlichting en slot. Prima kwaliteit. In verschillende kleuren en diverse framematen leverbaar. Deze 28 inch fiets hebben wij op voorraad in een heel kleine framemaat, geschikt voor boys vanaf 11 jaar!
Wij zijn vanwege Corona beperkt geopend, maar u kunt de fiets wel komen passen en ophalen.
Naast de fietsen die u hier bij Kindpakket vindt, kunnen wij nog diverse andere fietsen via Kindpakket leveren. Kom eerst bij ons kiezen. Daarna zetten wij de gekozen fiets op Kindpakket en kunt u de fiets op deze website bestellen. Maak een afspraak bij de Fietsenschuur via 0644266070. Kom altijd passen en kiezen.
Vanwege sterke prijsverhogingen vragen wij een kleine bijdrage van uzelf voor deze FRAAIE NIEUWE fiets.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over De Fietsenschuur

De Fietsenschuur is een kleine fietsenzaak met veel persoonlijke service. Wij vinden onderdak bij kringloop 't Pakhuus, Molenweg 16, 3241LH Middelharnis. U kunt terecht tijdens de openingstijden van de kringloop en daar buiten na telefonische afspraak. Zie ook www.fietsenschuur.net. Bel dus vooraf even 0644266070. Tevens het adres voor alle fietsreparaties tegen aantrekkelijke prijzen. Mocht u bij Kindpakket niet vinden wat u zoekt, kijk dan op www.fietsenschuur.net. Vindt u daar een fiets die u via Kindpakket wilt aanschaffen, bel ons dan. Dan maken wij er een aanbieding via Kindpakket van. Dat geldt ook voor alle fietsen via Fietsindoos.nl. Voor Kindpakket maken wij de fietsen van fietsindoos gratis rijklaar voor u. Scherpe prijzen, goede service en persoonlijke aandacht!

Extra instructie

De adviesprijs voor deze fiets is € 559,00, bij ons voor € 429,00. Het maximale bedrag wat door de gemeente wordt toegekend is € 400,00. U dient dus zelf nog € 29,00 bij te betalen.

De Fietsenschuur

Voorwaarden aanbieding

  • 11 tot 18 jaar

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.