Nieuwe omafiets in Retro-style met 3 versnellingen

Nostalgische omafiets met terugtraprem, maar wel met drie versnellingen. Met bruin zadel, bruine handvatten en crème-kleurige banden. Drie versnellingen. Leverbaar in twee hoogtematen. Compleet uitgevoerd met snelbinders, stevig slot en extra voordrager (nog niet op foto). Zonder bijbetaling een volledig nieuwe fiets via Kindpakket! Met een jaar garantie en gratis servicebeurt.
Wij zijn vanwege Corona gesloten, maar u kunt de fiets na bestelling wel ophalen of door ons thuis laten bezorgen.
Naast de fietsen die u hier bij Kindpakket vindt, kunnen wij nog diverse andere fietsen via Kindpakket leveren. Kom eerst bij ons kiezen. Daarna zetten wij de gekozen fiets op Kindpakket en kunt u de fiets op deze website bestellen. Maak een afspraak bij de Fietsenschuur via 0644266070. Kom altijd passen en kiezen.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over De Fietsenschuur

De Fietsenschuur is een kleine fietsenzaak met veel persoonlijke service. Wij vinden onderdak bij kringloop 't Pakhuus, Molenweg 16, 3241LH Middelharnis. U kunt terecht tijdens de openingstijden van de kringloop en daar buiten na telefonische afspraak. Zie ook www.fietsenschuur.net. Bel dus vooraf even 0644266070. Tevens het adres voor alle fietsreparaties tegen aantrekkelijke prijzen. Mocht u bij Kindpakket niet vinden wat u zoekt, kijk dan op www.fietsenschuur.net. Vindt u daar een fiets die u via Kindpakket wilt aanschaffen, bel ons dan. Dan maken wij er een aanbieding via Kindpakket van. Dat geldt ook voor alle fietsen via Fietsindoos.nl. Voor Kindpakket maken wij de fietsen van fietsindoos gratis rijklaar voor u. Scherpe prijzen, goede service en persoonlijke aandacht!

Extra instructie

De Fietsenschuur

Voorwaarden aanbieding

  • 11 tot 18 jaar

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.