HP all-in-one computer 20-C471ND

Windows 10
Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface – en dan beter.
Herschrijfbare dvd-drive
Bekijk en schrijf dvd's met de geïntegreerde optische drive.
DDR4 RAM-opties
DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.
Opslagschijf
Geen zorgen over een groeiende verzameling digitale films, liedjes en foto's. Met gigantische opslagopties kun je het allemaal bewaren en houd je nog ruimte over.
Overal persoonlijk contact
Houd videochats met vrienden en familie of conferencecalls voor werk, met scherpe details en een helder beeld. Met een uitstekende webcam is het gemakkelijker dan ooit om contact te houden en te werken.
USB 2.0-connector
Met de klassieke USB 2.0-connector zijn adapters niet nodig. Sluit gemakkelijk bestaande USB-randapparaten aan zonder extra te betalen voor onnodige dongels.
USB 3.0-connector
Met de full-size USB 3.0-connector zijn adapters niet nodig. Sluit gemakkelijk bestaande USB-randapparaten aan zonder extra te betalen voor onnodige dongels

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over BCC

BCC bestaat sinds 1969 en is onderdeel van de beursgenoteerde multinational FNAC DARTY. Hierdoor is BCC in staat nieuwe ontwikkelingen snel te signaleren en voorop te lopen bij de introductie van nieuwe producten. Met ruim 1500 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers en 71 winkels streven wij ernaar om jou iedere dag de hoogst mogelijke service en de beste prijzen aan te bieden.

LET OP: als je iets wil boeken bij BCC moet je zelf actie ondernemen!!
Bij het boeken van een aanbieding van BCC ontvang je net als bij andere aanbieders een bevestiging per mail. Wat anders is dan bij andere aanbieders, is dat je de bevestiging ZELF moet doorsturen naar BCC om van het aanbod gebruik te kunnen maken. Dit heeft te maken met je privacywetgeving.
1.Mail de bevestiging van je boeking door naar zakelijk@bcc.nl
2.Binnen 2 werkdagen wordt je boeking door BCC in behandeling genomen
3.Je ontvangt van BCC een bevestiging als het artikel klaar is voor verzending
4.Kies via de link in de mail het bezorgmoment
5.Op de dag van levering ontvang je een mail met de Track & Trace code van DHL

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan wordt het artikel bij de buren afgegeven of de volgende dag opnieuw aangeboden. Na levering ontvang je van BCC per mail de pakbon, dit is meteen je garantiebewijs voor 2 jaar. Gebruikersschade valt niet onder de garantie

Extra instructie

Als je iets wil boeken bij BCC moet je zelf actie ondernemen!!
Bij het boeken van een aanbieding van BCC ontvang je net als bij andere aanbieders een bevestiging per mail. Wat anders is dan bij andere aanbieders, is dat je de bevestiging ZELF moet doorsturen naar BCC om van het aanbod gebruik te kunnen maken. Dit heeft te maken met je privacywetgeving.

  1. Mail de bevestiging van je boeking door naar zakelijk@bcc.nl
  2. Binnen 2 werkdagen wordt je boeking door BCC in behandeling genomen
  3. Je ontvangt van BCC een bevestiging als het artikel klaar is voor verzending
  4. Kies via de link in de mail het bezorgmoment
  5. Op de dag van levering ontvang je een mail met de Track & Trace code van DHL

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan wordt het artikel bij de buren afgegeven of de volgende dag opnieuw aangeboden. Na levering ontvang je van BCC per mail de pakbon, dit is meteen je garantiebewijs voor 2 jaar. Gebruikersschade valt niet onder de garantie.

BCC

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar

U kunt ons bellen via het algemene verkorte telefoonnummer 14 0187. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving. Kijk voor uitgebreide contactinformatie op de pagina Contact.